Únor 2009

12.bleskovka

28. února 2009 v 17:00 | Dejna
1.Ahojky
2.Jak se vede?
3.Umíš jezdit na koni?
4.Sleduješ serial Čarodějky?
5.Díváš se na Přátele?
6.Vyber:
Zoufalé manželky X Chyrurgové
Nova X Prima
7.Jaká je tvá oblíbená reklama v televizi?
8.Co na diplom?
9.PP

Cameron Diaz-filmografie

28. února 2009 v 16:51 | Dejna |  Cameron Diaz
2008-Mejdan v Las Vegas
2007-Shrek Třetí
2006-Prázdniny
2005-Zná ji jako svý boty
2004-Far Far Away Idol
2004-Shrek 2
2003-Charlieho Andílci:Na plný pecky
2002-Gangy New Yorku
2002-Minority Report
2002-Prostě sexy
2001-Shrek
2001-Vanilkové nebe
2000-Charlieho Andílci
2000-Vítejte v Hallywoodu
1999-Vítězové a poražení
1999-V kůži Johna Malkoviche
1998-Strach a hnus v Las Vegas
1998-Něco na téma Mary je
1997-Extra život
1997-Svatba mého nejlepšího přítele
1996-Hlava nad vodou
1995-Poslední smích
1994-Maska


Cameron Diaz

Dameron Diaz-životopis

28. února 2009 v 16:40 | Dejna |  Cameron Diaz
Povolání:Herečka
Datum narození:30.8.1972
Věk:36
Místo narození:San Diego,Kalifotnie,USA
Znamení:Panna